#Nevergiveup

41229929_236161347070896_6144971476035436544_n

Sidste indlæg er næsten 2 mdr gammelt, så bloggen er vist ved at gro til i støv og dårlige undskyldninger.

Så, lukker og slukker jeg ? Nix! Så skulle der sidde en læser eller to tilbage derude, så undskylder jeg mit fravær, men helt ærligt hvem gider læse om manglende motivation, overvejelser om løb eller ej, tudekiks osv ? Så er det nok lidt mere interessant at læse om hvordan jeg nu er kommet om på den anden side af disse “bump” på vejen.

Sidste indlæg bar tydeligt præg af en opgivende og skuffet ultraløber der var en smule nedtrykt efter løbet i Sæby, fordi jeg ikke levede op til egne forventninger. Siden har jeg stort set kun trænet efter lyst, uden mål og ofte uden ur. Har haft en nogenlunde ide om hvor lange turene har været, men tiden har været sekundær, fokus har ligget på at holde formen på et vist niveau, finde glæden og give slip på at have ambitioner – men kun for en tid. Nu er det vendt, ambitionerne er i den beskedne ende og det langsigtede hovedmål er først i juni 2019.

Hvad jeg konkret har gjort for at finde motivationen er; at jeg ikke har lagt et pres på mine skuldre, trænet uden en plan men kun hvad “dagen” bragte. Dog har jeg hele tiden haft i baghovedet, at den form jeg med hjælp fra Jesper Olsen havde genvundet ikke skulle gå tabt, for det har ikke været en nem proces at komme tilbage. Hverken for mig eller Jesper der ofte har stået på mål for mine “frustrationer” og udvist en engels tålmodighed.

Så hvor er jeg nu i forhold til at have sat mål op igen ? Resten af året bliver det 2 marathon løb, måske 3 hvis det kan passes ind. Det er for at følge de råd Jesper har givet mig gennem tiden om at stille op i konkurrencer, og ikke kun gå og vente på MÅLET.

Næste år vil jeg også bestræbe mig på at få en del marathonløb ind i planen som træningsløb, for at forberede mig bedre på det pres det et eller andet sted bliver for mig når jeg stiller op i 24 timers løb. For det er det jeg (stadig) brænder for og når der nu muligvis kommer 24 timers løb på Bornholm, så må jeg deltage. I tilfælde af der ikke er nok tilmeldinger og løbet dermed aflyses er plan B at tage turen til Sæby endnu engang.

Dog vil jeg træne efter egen plan og blot bruge den erfaring jeg har og ikke mindst alt det jeg har fået med gennem mit samarbejde med Jesper for det er uden tvivl de bedste træningsplaner jeg har liggende der.

Jeg savner igen at træne mod specifikke mål, bliver meget inspireret og motiveret ved at følge andres løb, og dem er der en del af i øjeblikket, så løbeskoende står og hopper klar til at tage fat.

Undskyldninger har jeg haft rigeligt af, retfærdiggørelse for hvorfor jeg ikke lige har haft lysten, tiden, overskuddet osv,  men på bundlinjen må jeg erkende at min mentale tilstand er bedre når jeg løber målrettet, og det er jo fordi det betyder noget for mig.

Træningsplan mod Fruens Bøge Marathon 20. oktober og Holger Danske marathon i 18.november er lavet. Det projekt starter i morgen og derfor får bloggen endnu en chance….

#nevergiveup ❤

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

2 thoughts on “#Nevergiveup

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s