Kun en vej ……

hd-motivation_103422965_288.jpg

Efter at være kommet ganske godt i gang med træningen, tja så indhentede en gang influenza mig og den kunne jeg altså ikke løbe fra. Det har nu resulteret i at der er begyndt at samle sig støv på løbeskoene. Da der heldigvis er ganske længe til hovedmålet så skal det nok gå alligevel, men det er som om at når der er gået en periode hvor jeg kommer ud af den gode vane, så bliver jeg hurtigt indhentet af dovenskaben og dårlige undskyldninger. I hed den “Det koldt”, men det er det jo de næste 6 mdr så der er vist ingen vej uden om.

Om jeg er den eneste løber der har den kamp når jeg kommer ud af rutinen tror jeg ikke, men for at nå mit mål må jeg ud – uanset vind og vejr. Det har jeg kunne før. På lørdag har jeg tilmeldt mig et trailløb, der kan løbes 7 – 14 – 21 km og mon ikke jeg napper de 21 km – lige nu handler det nemlig ikke om tider, men at få nogle gode oplevelser og lige nu er skoven uden tvivl det bedste sted.

Motivation er en sjov størrelse, og i mit arbejde er det ligesom et omdrejningspunkt, og jeg ved at for mig (og nok også for andre) motivation kun noget der kan opretholdes over lang tid hvis målet er noget der betyder noget og er attraktivt. Selvom der er længe til 24 timers løb og endnu længer til Mors 100 miles, så tror jeg på at motivationen kan opretholdes. Dog ved jeg at noget skal gøres anderledes, og en af de ting er mindre fokus på tiderne både i min træning men også de løb jeg deltager i hen over vinteren.

For bryder jeg ikke den vane, vil det skabe frustrationer og utilfredshed, hvilket spænder ben på vejen. Så når jeg skal løbe marathon næste gang er målet at gennemføre og ikke en tid under 4 t.

Der er kun en vej – det er fremad.

#Nevergiveup ❤

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s