Æh…Jeg kunne jo også…..🤷🏻‍♀️

Thinking emoticon stock illustration

Nogle beslutninger er sværere at tage end andre. Efter mit sidste indlæg hvor jeg bla. skrev : “Jeg vil helt sikker fortryde” når jeg stopper efter marathonen og må sidde som bænkevarmer for at se de andre fortsætte på 24 timers løbet, fik jeg sat gang i forhandlinger på første sal, og efter et tjek af start listen så stod jeg stadig som 24 timers løber. Der var ikke langt fra tanke til tasterne og RD Kim Rasmussen fik (endnu) en besked fra denne lettere “forvirrede” kvinde – lad mig stå på listen hvor jeg er, og så kan jeg jo altid stoppe ved 42 km eller fortsætte….For det er ikke vigtigt om jeg får en marathon på CV`et, eller et 24 timers løb hvor jeg har løbet 42 km.

Det vigtige er at deltage, hygge mig og hvis jeg har lyst (hvilket jeg nok har) til at fortsætte så har jeg nu muligheden.

For nogen nok en underlig tankegang omkring det at løbe et ultraløb, uden en plan, uden et mål men kun fordi jeg bare gerne vil være en del at “festen”, mindes en del nætter på Galløkken fra tidligere løb, hvor det er hårdt og tankerne om “hvad laver du her” presser sig på, men at komme gennem disse kriser, se solen stå op, høre fuglene kvidre ja så giver det mening at kæmpe med sig selv. Trods den dårlige forberedelse.

Min vandre tur de følgende dage er stadig en del at min lille ferie, men om den så først starter mandag kommer helt an på hvor mange km der kommer ind på kontoen.

Beslutningen om at blive på 24 timers løbet føles mere rigtig, end at sætte en begrænsning for mig selv, for tænk nu hvis jeg er flyvende og har overskud 🏃‍♀️

Kim Rasmussen får IKKE flere beskeder herfra, for så begynder det at blive pinligt 😂 Var tilmeldt 6 timers løbet, ændrede det til 24 timer, så til en marathon, og nu tja….det er (åbenbart) ikke nok, så stiller til start på 24 timer og ser hvor jeg ender for formen er jo den samme som for tre dage siden, men gnisten er tændt og med den skal jeg nok komme lidt rundt på Galløkken.

Forvirret ? Velkommen i klubben 💚

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s